Connect with us

Huis & Tuin

Heatstrip terrasverwarming plaatsen

Heatstrip terrasverwarming is één van de mogelijkheden die Jowitherm Nederland BV biedt, waarmee u een  terras, patio of andere ruimte heerlijk verwarmt.
U wilt langer en behaaglijk genieten van het terras. Niet zo vreemd, want het is ook in de vroege lente en het najaar een prachtig plekje om te zijn. Door een grote variëteit aan terras verwarming maakt Jowitherm dat mogelijk.
Door de juiste verwarming te kiezen kan elk terras aangenaam worden, of het nu voor een groot of klein terras is. Jowitherm heeft de geschikte verwarmer voor elk type terras én naar uw smaak.

Wat houdt heatstrip terrasverwarming in?

Waar de meeste bekende infraroodstralers zijn gebaseerd op korte golf-techniek, is heatstrip terrasverwarming gebaseerd op langegolf-infraroodtechniek. Dit zijn duidelijk andere methodes, met elk zijn eigen voor- en nadelen. De Heatstrip terrasverwarming biedt een aantal voor- en nadelen ten opzichte van de kortegolf infraroodstralers.
Bij windstille omstandigheden is de warmteopbrengst van een Heatstrip straler 4x lager dan van een Solamagic. Wanneer er (koude) wind staat kan het zelfs zo zijn dat men totaal geen warmte voelt.
Heatstrip straalt geen hinderlijk rood licht uit. Sterker nog: er komt helemaal geen licht uit een heatstrip; alleen warmte. Het design van een heatstrip is strak en modern. Juist in bijvoorbeeld een serre daardoor goed toe te passen.

Advertisement