Connect with us

Huis & Tuin

Eerste hulp bij onvoorziene omstandigheden

De datum van uw verhuis komt met rasse schreden dichterbij. Nog een paar weken, nog een paar dagen, en u kunt als trotse eigenaar of huurder uw nieuwe pand betreden. Maar helaas, gebeuren er wel eens dingen waar u zelf geen vat op hebt. Mogelijk komt het pand waarnaar u gaat verhuizen niet op tijd vrij, of dienen er nog werken in te gebeuren waardoor de verhuis niet kan doorgaan op de datum die u zelf in gedachten had. Waarschijnlijk zit u als verantwoordelijke voor een bedrijf met een aantal prangende vragen. Wat doet u met uw kantoormeubels, benodigdheden, materialen en andere bezittingen totdat u in het nieuwe pand terecht kunt? Uiteraard zult u deze ergens moeten stockeren.
Opslagruimte te huur!
Op zulke momenten hebt u een opslagruimte nodig. Dankzij deze voorzieningen kunt u in afwachting van het tijdstip waarop u daadwerkelijk uw intrek kunt nemen in uw nieuwe woning of kantoorpand, uw meubels en goederen laten stockeren in een tijdelijke ruimte.
Wij hebben er begrip voor dat dit iets is dat u liever niet doet. Maar, soms kan het ook echt niet anders. Daarom is het belangrijk dat u in het voorkomend geval in zee gaat met een betrouwbare partner. Bij Servaes Services kunnen wij 60 jaar ervaring in de verhuiswereld voorleggen. Wij verzekeren u dat de tijden dat te verhuizen meubelstukken en gereedschap in een tochtige en vochtige garagebox lagen te verkommeren reeds lang achter ons is.
De beste omstandigheden
Wij begrijpen dat u uw bezittingen enkel wil uit handen geven wanneer ze in de beste omstandigheden en als een goed huisvader bewaard kunnen worden. Wanneer wij een opslagruimte te huur aanbieden dan is dat omdat in onze optiek, de zorg voor uw bezittingen ook ten volle onze zorg is. Wij beloven u dat wij voor uw spulletjes dezelfde zorg zullen dragen als voor onze eigen eigendommen.
Wanneer Servaes Services een opslagruimte te huur aanbiedt, dan kunt u er zeker van zijn dat deze voorzien zijn van alle moderne technieken die een goede bewaring verzekeren. Daar hoort vanzelfsprekend ook klimaatregeling en (diefstal)beveiliging bij. Wij kunnen u garanderen dat alle gestockeerde goederen die in onze gespecialiseerde containers opgeslagen worden na de opslagperiode zich in dezelfde staat zullen bevinden als degene waarin ze zich bevonden op het moment van de stockage.
Vanaf dag één tot meerdere jaren.
Of u nu goederen wilt stockeren voor 1 dag of meerdere jaren, maakt weinig uit. Onze containers zijn van de hoogste kwaliteit en variëren in grootte van 5m³ tot 12 m³. Zij worden verwarmd, beveiligd, en het klimaat binnenin wordt geregeld. Uw bezittingen blijven 100% stofvrij. Indien u zich zorgen maakt over het kostenplaatje, zorgen wij er voor dat u te allen tijde het overzicht kunt behouden. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, werken wij namelijk met duidelijk opgestelde maandelijkse facturen. Zo worden de kosten gespreid en blijven de kosten voor u ook op lange termijn te overzien.
Zo ontdekt u dat het stockeren van uw bezittingen in het kader van een verhuis niet langer voor kopbrekens hoeft te zorgen.
Samenvatting
Wanneer u door omstandigheden uw bezittingen niet kan verhuizen op het door u gekozen moment, is het aangewezen ze een tijdje te stockeren. Servaes Services is een ervaren verhuisfirma met jarenlange ervaring en kan u aangepaste containers aanbieden, zodat u er gerust kan van zijn dat uw goederen in de beste omstandigheden bewaard worden.

Opslagruimte huren

MKB & Industrie

Een opslagruimte huren tijdens een verhuizing

Actueel

Advertisement