Connect with us

Financieel

De goedkoopste zorgverzekering 2016 mét de hoogste kwaliteit

Op zoek naar een goedkope en zeer complete, kwalitatieve zorgverzekering? Zoek dan niet verder en sluit vandaag nog een ziektekostenverzekering af bij Salland ZorgDirect. Misschien niet de aller- goedkoopste zorgverzekering voor 2016 maar wel de beste kwaliteit en een zeer scherpe premie.
Je kunt zelfs korting krijgen op je maandpremie. Hoe? Kies, naast je verplicht eigen risico, -voor een vrijwillig eigen risico, en ontvang korting op je zorgpremie! Want hoe hoger jouw eigen risico, des te meer korting je ontvangt.
Goedkoop, goedkoper, goedkoopst…
Na Prinsjesdag komen vrijwel alle zorgverzekeraars met hun nieuwe premies voor het volgende jaar. Zo ook Salland ZorgDirect. Veel mensen zijn sterk gericht op prijsverschillen en vergeten te kijken naar andere, belangrijke zaken zoals: vergoedingen, dekkingen, eventuele extra’s, declaratie gemak en service. Bij Salland ZorgDirect kun je dan ook, naast je basisverzekering, kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Op die manier kies je het pakket dat bij je past!
Een goedkope zorgverzekering & online zaken doen
Kun je de tijd nog herinneren dat je jouw zorgkosten via de post moest declareren? Nee? Wij namelijk ook niet. In de meeste gevallen hoef je niets te declareren en stuurt de zorgverlener de nota direct naar ons. Mocht je toch iets ontvangen, dan kun je jouw zorgkosten uiteraard online declareren. Bij ons kan dat heel eenvoudig via de gratis ZorgDirect Declaratie-app. Naast goede zorg kun je dus ook genieten van online gemak en vele extra’s. Ook in het nieuwe jaar zullen we er alles aan doen om de hoge kwaliteit van de zorgverzekering te garanderen. We zijn dan niet de aller- goedkoopste basisverzekering 2016 maar we bieden wel de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Ziektekostenverzekering 2016

Financieel

Advertisement