Connect with us

Computer & Internet

NAS data recovery voor alle merken

Ook voor je NAS data recovery ben je bij ons op de juiste plek. Wij herstellen jouw NAS systeem ongeacht welk merk het is. Meestal krijg je een foutmelding vanuit één of meer schijven uit het NAS systeem en soms is het onmogelijk om weer bij je data te komen. Zelfs resetten werkt niet. Wij zoeken voor je naar de oorzaak en lossen het probleem weer op.

Meest voorkomende problemen

Je bent lekker bezig en krijgt ineens een foutmelding waardoor je niet langer bij je data kan. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat de oorzaak bij corrupte partitie- of bestandsystemen ligt. Ook is oververhitting een veel voorkomende oorzaak. Verder is het mogelijk dat er een verandering in de RAID-configuratie is opgetreden. Een servercrash, stroomstoring of formattering kunnen ook data problemen opleveren. Als laatste komt het soms voor dat er door de verwijdering van gegevens problemen ontstaan.

Hulp voor alle merken

We weten precies hoe NAS systemen functioneren. Het maakt ons dus niet uit van welk merk jouw NAS systeem is. Zo kunnen we je helpen als je bijvoorbeeld een Apple, Buffalo, NETGEAR of LaCie NAS systeem hebt. Ook helpen je ongeacht configuratiesoort of besturingssysteem. Je kan bij ons dus ook terecht als je MAC OS of Linux gebruikt in plaats van het veelgebruikte Windows.

No cure, no pay

Als we je niet kunnen helpen ben je bij ons ook geen geld kwijt. We werken namelijk via de no cure, no pay principes. Je stuurt je kapotte NAS schijven naar ons op zodat wij het probleem kunnen vaststellen. Na deze gratis diagnose krijg je een vrijblijvende offerte toegestuurd. Als we je niet kunnen helpen laten we je dat ook weten en betaal je, in principe, niets voor de diagnose. Op onze website, goedkopedatarecovery.nl, vind je de precieze voorwaarden, werkwijze en tarieven.

Snelle hulp

We weten hoe vervelend het is als je lang zonder NAS systeem zit. Daarom werken we zo snel als we kunnen om je data voor je terug te halen. We werken op volgorde van binnenkomst. De gemiddelde repartietijd bedraagt één tot drie weken. Zo heb je snel weer toegang tot je data.
Goedkopedatarecovery-wij-vinden-jouw-data-terug

Advertisement