Connect with us

Computer & Internet

Breid uw website uit met een aantrekkelijke webshop

Een eigen webshop is een innovatieve oplossing als u producten via uw website wilt verkopen. Niet alleen specifieke producten, maar ook abonnementen en diensten komen hier trouwens voor in aanmerking. Met de webwinkel software van internetbedrijf website bouwen kunt u een eigen website laten maken die aansluit bij uw huisstijl en de smaak van uw klanten.
Naast een aantrekkelijk uiterlijk dient een webshop ook praktisch te zijn. Uw klanten moeten in staat zijn om op een eenvoudige manier de producten te vinden die ze nodig hebben. Dit vereist een design met een goede pagina lay-out, overzichtelijke productinformatie, goede productfoto’s, en een eenvoudige en duidelijke navigatie. Bovendien moeten de klanten de producten ook op een simpele manier kunnen afrekenen. Hiervoor dient uw website aangesloten te zijn op één of meerdere online betalingssystemen. U kiest zelf welke betalingsmethoden u ter beschikking stelt. De meest gebruikte zijn PayPal, creditcards en iDEAL.
Sitementrix zal er ook voor zorgen dat uw webshop zo transparant mogelijk is. Online kopen en betalen houdt voor veel mensen nog altijd een risico in. Om vertrouwen uit te stralen en klanten aan te zetten uw producten en diensten via de webshop aan te schaffen, kunt u het best zoveel mogelijk informatie geven. Welke producten en diensten kunnen gekocht worden? Wat zijn de leveringsvoorwaarden? Wat zijn de terugzendvoorwaarden? Is er een klantenservice waar men in geval van een probleem op kan terugvallen?
sitementrix maakt het uw klanten nu ook mogelijk de website bouwen via een mobiel apparaat te bezoeken. Met een mobiele shopping app hebben uw klanten op een veilige, eenvoudige en overzichtelijke manier toegang tot uw producten en diensten.
Daarnaast kunnen de webdesigners uw teksten van zelfontworpen graphics voorzien. Die hebben de bedoeling uw teksten te ondersteunen en de hoofdzaken in de verf te zetten. De geschreven teksten en graphics zullen op die manier een harmonieus geheel vormen.
Als laatste kan Sitementrix rekening houden met de zogenaamde zoekmachineoptimalisatie (search engine optimization, SEO), door slim gekozen key words in uw teksten te verwerken, deze op een juiste manier op te bouwen en van goede titels te voorzien. De schrijvers stellen uw teksten dus zo op dat ze hoog scoren in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines, waardoor potentiële klanten sneller op uw website terechtkomen en sneller van uw producten en diensten gebruik zullen maken.

Advertisement