Connect with us

Actueel

Verhuizen zonder hoofdpijn!

Verhuizen wordt door de meeste mensen gezien als stress veroorzakend. Iedereen heeft wel horrorverhalen over een verhuis die misgegaan is. Het kan gelukkig ook anders. Als u een professioneel verhuisbedrijf inhuurt, heeft u een heleboel minder kopzorgen.
Alles wordt professioneel afgehandeld zodat u zelfs kun genieten van deze grote gebeurtenis.
Verhuizen zonder stress
Bij het horen van het woord “Verhuizen” krijgen de meeste mensen al hoofdpijn. Ze associëren deze activiteit met een lange periode van veel stress.
Het probleem is dat dit bij veel mensen ook echt zo is. Er zijn echter ook genoeg mensen die zonder veel stress van het ene naar het andere huis gaan, of zelfs van het ene land naar het andere land. Waarom dit grote verschil dan. Er zit natuurlijk verschil in mensen, maar daar zit het toch niet in.
Bedenk even wat u zou doen bij het zelf organiseren van een verhuis? Schiet de stress u dan al in de benen als u begint te denken aan alle zaken die dan geregeld moeten worden? Alleen het inpakken van al uw spullen veroorzaakt al bijna grijze haren, of niet? En dan het gesjouw met meubels, grote dozen. Eerst de vrachtwagen of het busje in en dan aan de andere kant er weer uit. En dan nog weer alles uitpakken….!
Hebt u er al eens bij nagedacht om het te laten doen door een professionele verhuisservice die weten wat ze doen?
Verhuizen in Brussel
Stel, u zoekt een verhuisfirma, Brussel is uw woonplaats. Dan kunt u de Gouden Gids er op naslaan en krijgt u een nietszeggend lijstje van bedrijven. Het internet dan maar? Als u een Google zoekopdracht uitvoert als “Verhuisfirma Brussel” krijgt u bijna 8000 resultaten terug. Dat is door de bomen het bos niet meer zien. Het voordeel van het internet is dat een website wel meteen goede informatie geeft.
Maar hoe kies je dan een gerenommeerde verhuisfirma? Brussel heeft die toch zeker wel. Laat ik u het zoeken besparen; Servaes Services is een betrouwbaar No-Nonsense verhuisbedrijf in Brussel.
Zij komen eerst kijken wat er verhuisd moet worden. Vervolgens geven ze u tips hoe de periode voor, tijdens en na de verhuis zo rustig mogelijk door te komen.
Op de dag zelf komen zij de spullen inpakken. Dit hoeft u dus absoluut niet te doen als u hier geen zin in heeft. In theorie is het niet eens nodig om aanwezig te zijn tijdens de verhuis.
De spullen worden netjes een voorzichtig ingepakt. Glaswerk bijvoorbeeld wordt nog eens extra ingepakt zodat dit tijdens het transport niet breekt.
Al uw spullen worden in de vrachtwagen geladen en vervolgens naar uw nieuwe huis getransporteerd. Daar wordt alles weer uitgeladen. Waar mogelijk worden de spullen op de nieuwe plek uitgepakt en neergezet. Meubels worden in elkaar gezet zodat ze weer bruikbaar zijn. Het is zelfs mogelijk om het verhuisbedrijf de schoonmaak te laten doen in uw oude huis. Want daar hebt u natuurlijk absoluut geen zin meer in. Zo zijn er wel meer services die u kunt afnemen. Het voordeel is dat u uw verhuis heel persoonlijk kunt maken en kunt bepalen wat u wel of niet zelf wilt doen. Dit kan de verhuis zelfs tot een aangenaam gebeuren maken.
Na een verhuis met Servaes zult u geen hoofdpijn meer krijgen van het idee van nog een verhuis!

Met 80 verhuisdozen verhuizen van Rotterdam en Utrecht naar Gouda

Actueel

Advertisement