Connect with us

Actueel

Schadeauto verkopen

U heeft een ongeluk gehad en wilt uw schadeauto verkopen. Alleen hoe pakt u dat nou het beste aan. Het verkopen hoeft niet lastig te zijn. U kunt namelijk makkelijk uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen. Mocht u uw schadeauto verkopen aan een sloopbedrijf dan houdt u onder aan de streep eigenlijk niets over van het verkopen. Gelukkig kunt u ook uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen, dan krijgt u een mooi bedrag voor uw auto met schade. Sneller en makkelijker kunt u eigenlijk niet uw schadeauto verkopen.

Schadeauto verkopen voor een eerlijk bedrag

Het is moeilijk om een mooi bedrag te krijgen wanneer u uw schadeauto verkopen.  Uw auto is ondanks de schade natuurlijk meer waard dan dat een sloopbedrijf ervoor wil geven. Daarnaast zult u zelf de schadeauto moeten afleveren bij de sloop. De sloop wil de auto met schade best bij komen ophalen, maar dan moet u daar wel voor betalen. Wanneer u uw auto verkoopt aan Vandaag Verkopen. Dan hoeft u alleen maar uw auto aan te melden en dan is het schadeauto verkopen zo geregeld. Vandaag Verkopen neemt dan contact met u op en zal direct een mooi bod doen op uw auto. Wanneer u dit bod accepteert dan is uw verkoop direct geregeld.

Schadeauto verkopen bij Vandaag Verkopen is zo geregeld

Het is geen enkele moeite om uw schadeauto verkopen aan Vandaag Verkopen. Want Vandaag Verkopen koopt iedere auto. Wij snappen dat wanneer u uw auto verkoopt, dat u een eerlijke prijs wil en het liefst dat alles vandaag nog geregeld is.  Zoals onze naam al zegt, is dan vandaag alles nog geregeld. Vandaag Verkopen is een RDW-erkent bedrijf en uw auto verkopen aan ons betekent dat u direct een vrijwaring in handen krijgt. Naast dat wij een mooi bedrag geven natuurlijk.

Schadeauto verkopen aan Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een auto opkoop bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. U kunt dus veilig en makkelijk uw schadeauto verkopen aan ons. Wij kopen iedere auto, en voor een schadeauto bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Maak gebruik van de  service die Vandaag Verkopen biedt. U hoeft alleen meer uw auto met schade aan te melden, en een van onze medewerkers neemt contact met u op met een mooi bod. Het verkopen is dan ook een koud kunstje met behulp van Vandaag Verkopen. Kies er om die reden dan ook voor om uw auto te verkopen aan Vandaag Verkopen. U krijgt een mooi bedrag en de vrijwaring zal u direct in handen krijgen.

Advertisement