Connect with us

Actueel

RVS kisten op maat voor elke bedrijfswagen

Als professioneel vrachtwagen chauffeur heb je veel spullen te vervoeren. Dan heb ik het niet over de goederen die je vervoert van A naar B, maar je eigen, persoonlijke spullen en materialen. Iedere chauffeur heeft natuurlijk zijn eigen werkmateriaal. Denk maar aan handschoenen, veiligheidsschoenen, een helm, gereedschapskist en spanbanden. Uiteraard is het verschillend wat voor soort werk jij uitvoert met jouw vrachtwagen, maar ongetwijfeld heb je iets van dit bij je. Het is dan nog maar de vraag hoe en waar je dit kunt opbergen. Hiervoor heb je namelijk RVS kisten op maat nodig, die precies passen op de plaatsen van jouw vrachtwagen waar jij de opbergruimte wilt hebben.
 

RVS kisten op maat

Er bestaat een groot aanbod aan diverse RVS kisten die in standaard maten zijn uitgevoerd. Deze hebben ook een bepaalde standaard in openingen, deurtjes en sluitingen. Als hier niet de RVS opbergkist tussen zit waarvan jij graag gebruik wilt maken, dan kan je er ook voor kiezen om RVS kisten op maat te laten maken. Alle opties en specificaties die mogelijk zijn, lees je hieronder:

  • Gewicht: tussen de 30 en 221 kilo
  • Hoogte: tussen de 301 en 1500 mm
  • Diepte: tussen de 301 en 800 mm
  • Lengte: tussen de 701 en 2100 mm
  • Zijdeuren: wel of geen zijdeuren
  • Dikte: tussen de 1.5 en 2 mm

 

Geprobox

Voor stevige, duurzame en betrouwbare rvs kisten op maat, moet je bij Geprobox zijn. Al jarenlang zijn zij gespecialiseerd in het produceren van opbergkisten op, in en aan bedrijfswagens. Van mega grote vrachtwagens tot de kleinste aanhangwagens, overal kan het plaatsen van RVS kisten op maat een uitkomst zijn. Zo creëer je op een eenvoudige manier het best gebruik van de ruimte. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van jouw opbergruimte? Neem dan contact op met Geprobox!

Advertisement