Connect with us

Actueel

Orgasme Onder Controle

Help, ik kom te snel klaar!
 
Vreselijk hè, dit gevoel?
Het heeft ook in mijn sexleven jarenlang een rol gespeeld, dus  ik ken het maar al te goed.
Je zou niet willen weten hoe vaak ik beschaamd moest toegeven aan mijn partner dat het weer zo ver was. Gelukkig is dat nu verleden tijd!
In dit artikel ga ik je een techniek uit de doeken doen waarmee jij vandaag nog minimaal 20 minuten langer door zal kunnen vrijen.
Lees dus snel verder.
Premature Ejaculatie is misschien wel een van de meest beschamende aandoeningen die een man kan hebben. Je had misschien nooit verwacht dat dit jouw zou overkomen. Misschien heb je je er bij neergelegd dat jij nu eenmaal veel sneller klaarkomt en ben je handig geworden met andere handelingen om je partner te behagen.
Of  niet. Misschien heb jij dit artikel gevonden, omdat je hebt besloten op zoek te gaan naar een oplossing voor je probleem en onderscheid jij je daarmee van anderen die het zelfde probleem hebben.
Misschien wilde jij je niet gewonnen geven, net zoals ik me jaren geleden niet gewonnen wilde geven.
Mag ik je dan als eerste feliciteren?
Sinds een aantal jaren is er een oplossing naar buiten gekomen die jou binnen de kortste keren een ware ejaculatie meester kan maken!
Hoe?
Dat zit als volgt.
Het orgasme bij een man is op te delen in een aantal fasen.
4 op precies te zijn.

  • Mentale opwinding: Je hersenen registreren de mogelijkheid tot voortplanting
  • Opbouwfase: Seksuele prikkels bouwen langzaam op naar een waas waarin je bewustheid vermindert
  • Pre Ejaculatie fase: De fase waarin het lichaam zich klaarmaakt voor het orgasme door het risico dat seks onderbroken wordt weg te nemen. We zijn een klein momentje even helemaal van de wereld
  • Het intense gevoel van het orgasme: Ik heb het over de mentale staat van genot die het voor een man wenselijk maakt om klaar te komen

Deze fasen gaan bij mannen met het vroegtijdige ejaculatie probleem binnen een rap tempo allemaal aan ze voorbij.
De oplossing is een methode, die je leert om iedere van deze fasen te herkennen, voordat ze aan je voorbij zijn gegaan. Door deze herkenning kunnen mannen die voorheen binnen de kortste keren in de laatste fase terecht kwamen en niet meer konden stoppen, nu invloed uitoefenen op het moment wanneer ze klaarkomen.
Dat is nog niet alles. Deze methode bevat tevens een techniek waarmee iedere man direct zijn orgasme met minimaal 20 minuten kan uitstellen.

Advertisement