Connect with us

Actueel

Hoe kies je als tarot beginner het ideale Tarot deck?

Het kiezen van een nieuw kaartspel hoeft niet heel moeilijk te zijn. Bij het kopen van tarotkaarten is het niet veel anders. Je eigen intuïtie helpt hierbij omdat je deze uiteindelijk ook weer nodig hebt wanneer je de kaarten gaat lezen.  Kijk naar de verpakkingsdoos en vraag eventueel of je het deck even mag openen en of ze een voorbeeld hebben van de afbeeldingen die te zien zijn in het deck tarotkaarten. Uiteindelijk is het erg belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de tarotkaarten.

Tarot is een verhalen boek

Tarot is het verhalenboek van het leven, de spiegel voor onze ziel en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid. Elke spirituele les die we in onze levens tegenkomen, is te vinden in de 78 verschillende tarot kaarten. En wanneer we de tarot kaarten raadplegen of lezen, krijgen we lessen te zien die we nodig hebben of kunnen gebruiken om een ​​geïnspireerd leven te leiden en te beheersen. Het lezen van tarot kaarten is alsof je jezelf een spiegel voorhoudt, zodat je je onderbewustzijn kunt bereiken.

78 kaarten

Een ander belangrijk aspect bij het kopen van een tarotkaarten deck als beginner is dat een deck uit 78 kaarten moet bestaan. Als dit meer is kan het namelijk zijn dat je een Orakelkaarten deck in je handen hebt, en dat is natuurlijk verre van handig.

Welke tarot decks hebben andere?

Vraag vrienden die tarot lezen welke dekken zij het liefst hebben, en waarom. Vaak kom je hierdoor op ideeën die jou kunnen helpen het juiste deck uit te kiezen.

Start simpel

Wanneer je net begint met het lezen van tarotkaarten is het ook belangrijk dat je simpel begint. Start bijvoorbeeld met het lezen van de grote Arcana. Hierdoor wordt je niet overvallen met alle verschillende betekenissen van alle andere kaarten en heb je een beheersbare start.

Advertisement