Connect with us

Actueel

Geen reacties bij online daten?

Heb tips nodig voor het internetdaten? Wil het je maar niet lukken om vrouwen te ontmoeten?
Online daten is een erg leuke manier om vrouwen te ontmoeten, mits zij reageren op je berichten, je telefoonnummer s krijgt en dat tot dates leidt.
Echter, veel mannen komen niet zover. Daarom zijn hier een paar tips voor zodat je als man online vrouwen kunt versieren.

Snap haar situatie

Dit is een belangrijk onderdeel om meer vrouwen via een datingsite te ontmoeten.
Je moet je voorstellen dat een vrouw die interesse heeft in online daten zich aanmeld. Een beetje aan het kijken hoe alles merkt en wanneer ze eens op haar postvak klikt al 5 berichten binnen heeft.
Ze leest de complimenteuze berichten en gaat nog even verder op onderzoek uit zodat ze weet wat haar matches zijn. In de tussentijd schrijven mannen berichten naar haar en aan het eind van de dag heeft ze 64 berichten ontvangen o nog meer!

Wees origineel

Dit klinkt als een cliché tip en dat is het ook! Maar clichés heb je ook bij internetdaten.
Maar om concreet te zijn. Zet niet in je eerste bericht neer hoe knap jij haar vindt. Durf haar te plagen!
Begin je profieltekst niet met ik ben…
Plaats een foto van jezelf waarbij je iets leuks aan het doen bent in de plaats van een foto met een neutrale blik.
Durf te laten zien wie je bent ook met je scherpe randjes. Toon je humor, vertel dat je geen vrouwen date die kort haar hebben als je daar niet op valt. Dat vergroot juist de kans op een date omdat je in tegenstelling tot andere mannen niet iedereen met een hartslag date.
Op zich is daar niets mis mee alleen moet je dat wel kunnen verbergen 😉
Ik hoop nu dat je snapt dat normaal doen, niet te veel opvallen of scherp zijn niet werkt. Als ik neutraal die artikel zou schrijven dan heb je niets aan m’n tips. Net als dat jij voor de helft je persoonlijkheid laat zien. Je niet die meest leuke vrouwen zult daten of helemaal geen dates krijgt.
Mocht je aan het begin staan van je internetdate avontuur en meer tips willen om meer reacties te krijgen? Lees dit artikel!

Advertisement