Connect with us

Actueel

Feestzaal in Antwerpen

Aan clichés geen gebrek
Aan feestzaal is er in Antwerpen echt geen gebrek. Hierbij wordt vaak nog het meest gedacht aan zaaltjes achteraf in een typische parochie of jeugdbewegingsfeer. Uiteraard zijn dit clichés die de reputatie van dit soort feestgelegenheden en uitbreiding, de hele branche, geen goed doen. Wij hoeven u zeker niet uit te leggen dat trouwen iets is dat u waarschijnlijk, als het goed is, maar één keer doet in uw leven. Daarom is het heel erg belangrijk dat het feest ter gelegenheid van de bezegeling van uw huwelijk in een uitermate gepaste omgeving doorgaat.
Indien u op zoek bent naar een omgeving die werkelijk de sfeer van de Antwerpse Gouden Eeuw uitademt, dan bent u bij de Colvenier aan het juiste adres. Deze bijzondere eetgelegenheid is gelegen in een voormalige patriciërswoning aan de Sint Antoniusstraat Antwerpen. Misschien had u niet verwacht dat een dergelijke stijlvolle gelegenheid haar deuren openzet voor een banale activiteit zoals het verhuur van feestzaal in Antwerpen.
Bij een liefdevolle verbintenis
In voorkomend geval kunnen we de logica in uw gedachtegang wel ontdekken. Een huwelijk is een blijvende, liefdevolle en plechtige verbintenis tussen twee personen die van elkaar houden. Het is een belangrijke mijlpaal in het leven die een blijvende indruk nalaat. Bij elke indrukwekkende gebeurtenis in uw leven hoort, een even impressionante omgeving. Wat dacht u van de wijnkelders van de Colvenier? Deze vormen werkelijk een apart en karaktervol kader dat u niet licht zult vergeten. De robuuste witgekalkte muren zorgen voor een imposant nostalgisch effect dat u een paar eeuwen terugbrengt in de tijd. Dit is de ideale omgeving om de tijd even te laten stilstaan zodat u op passende wijze uw trouwdag kunt vieren. Vooraleer u ter plekke bent gearriveerd, krijgt u al een voorproefje van wat u te wachten staat. Zoals het een eeuwenoud historisch pand betaamt, dient u eerst op verkenning te gaan doorheen een aantal onderaardse gangen vooraleer u in de veelgeroemde wijnkelder terechtkomt. Deze wordt vaak gebruikt voor recepties, en valt op door de vele authentieke componenten zoals de bewaarvakken voor de wijnflessen.
Na de receptie het echte werk
Na de receptie van uw trouwfeest, wilt u het feest wellicht in ietwat beperktere kring voortzetten. Ook dit is mogelijk bij de Colvenier. Wij kunnen u van harte onze renaissancezaal aanbevelen. Deze qua uitstraling klassiek aandoende zaal biedt u een warme en intieme sfeer die zeker in de smaak zal vallen bij uw meest gewaardeerde gasten. Wie u het meeste lief zijn, die wilt u natuurlijk het meeste verwennen. Die verwennerij begint al bij de keuze van de zaal waar u uw diner gaat houden. De grote ramen met glas in lood, de warme parketvloer, de marmeren schoorsteenmantels zorgen voor een authentiek kader waar u en uw gasten zich helemaal in thuis zullen voelen. U merkt het, de Colvenier heeft meerdere mogelijkheden en arrangementen in huis, en deze zijn indien gewenst aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Alleen het beste is voor onze trouwe klanten goed genoeg.
Samenvatting
Aan zaaltjes om een huwelijk in te vieren is er in een Stad als Antwerpen geen gebrek. Een trouw is echter een unieke en eenmalige gebeurtenis die u het liefst in een daarbij passende omgeving wilt laten doorgang vinden. De Colvenier biedt u hiervoor een impressionant kader in een historische omgeving.

Advertisement