Connect with us

Actueel

Eindhoven als Bruisende Studentenstad

Eindhoven is een bruisende studentenstad waar iedereen een keer geweest zou moeten zijn. In deze stad leven gezinnen en studenten door een elkaar heen, en dit zorgt dan ook voor een erg gezellig effect. Ik, Rob Mankor, ben afgestudeerd bouwkundestudent en heb dit gedaan in Eindhoven zelf, en zal jullie in dit artikel van alles vertellen over de verschillende redenen waarom Eindhoven zo’n leuke studentenstad is.

Het gezellige Brabant

Een belangrijke reden hiervoor is het gezellige Brabant waarin Eindhoven gesitueerd is. De mix tussen jong en oud, gezinnen en studenten en scholieren en studenten is nergens zo goed als in Eindhoven. De mensen zijn erg vriendelijk en het lijkt haast wel alsof de zon in het zuiden vaker schijnt. De mensen zijn dan ook erg vrolijk en maken graag een praatje. Eindhoven lijkt haast wel de perfecte Nederlandse stad waar gemengd publiek samenkomt.

TU Eindhoven

De TU Eindhoven is over het algemeen de plek waar studenten met een technische studierichting samenkomen. Zelf heeft Rob Mankor de bachelor bouwkunde gedaan. Voor iedereen die geïnteresseerd is in deze opleiding is Eindhoven een goede stad om te wonen, vanwege de moderne en dynamische architectuur. Je zult merken dat als je een inwoner van Eindhoven bent, je je ogen zult uitkijken over de beschikbare prachtige architectuur.

Het nachtleven

Ook het nachtleven vormt een belangrijk ingrediënt in het succesvolle recept van het studentenleven van de meest gezellige stad van Zuid Nederland. Eindhoven heeft een heel groot aantal gezellige kroegjes, terrasjes en cafés, waardoor de sfeer rondom de grote pleinen altijd zeer gezellig oogt. Zodra de zon ook maar een beetje schijnt, vult het plein zich met mensen die de warme zonnestralen mee willen pakken. Wil je meer informatie over de verschillende redenen waarom Eindhoven zo’n gezellige studentenstad is? Kijk dan ook eens op het Facebook en Persinnovatie profiel van Rob Mankor op www.facebook.com/rob.mankor.7 en www.persinnovatie.nl/15156/nl/rob-mankor.

Advertisement