Connect with us

Actueel

C en A

C en A is een Nederlands keten van warenhuizen. Ze verkopen met name voor de klant met relatief weinig tot gemiddeld budget. Door de regelmatige vlaggetjesweken en structurele aanbiedingen  is het een toegankelijk waren voor veel consumenten. Het bedrijf heeft in Nederland 130 warenhuizen en is ook online sterk actief.
De website van C en A is visueel aantrekkelijk. Ook de webshop is helder en overzichtelijk. Hierdoor kan je snel bij de C en A aanbiedingen komen. Verder is er ook veel aandacht besteedt aan het conversieproces. Dit is voor zowel consument als onderneming natuurlijk uitstekend, aangezien de verkopen daardoor zullen stijgen. De klantervaring met de website wordt daardoor ook een stuk beter.
De groei van C en A neemt toe. Het bedrijf heeft goed ingespeeld op de online ontwikkelingen en is actief op diverse online marketing platformen. Daardoor worden er voor C en A dagelijks honderden online sales gerealiseerd.
Al met al is C en A een goede, betrouwbare webshop. De klantenservice is goed, de leveringen zijn snel en het is mogelijk om online bestellingen retour te doen. Daardoor is het vrijwel risicoloos om te bestellen via de webshop van C en A. De groei zal naar verwachting doorzetten.

CenA: mode met korting

Winkelen

Advertisement