Connect with us

Actueel

Bedrukte koffiebekers als reclame

Een alledaags gebruiksproduct bij u op kantoor of in de winkel die u tegelijk kunt inzetten als communicatiemiddel. Waar ik het over het? Koffiebekers natuurlijk!
Koffiebekers worden gebruikt door u, uw collega’s en uw klanten. Ze komen dagelijks meerdere keren in beeld en u kunt ze inzetten als communicatiemiddel. Hoe? Door ze te bedrukken! Dit kan met het bedrijfslogo, de boodschap, een raadseltje of een leuke grap. De beker bevat nu een boodschap en wordt een effectief communicatiemiddelen. Bruikbaar voor ieder bedrijf, instantie of organisatie.
Het is mogelijk om bekers in verschillende maten te bedrukken bij Goedkopekoffiebekers. Zo zijn ze geschikt voor koffie en thee, maar ook voor bijvoorbeeld soep. Het is een stukje reclame, om uw bedrijf extra uit te stralen. De bekers zijn te bestellen in zowel plastic als karton. De kartonnenbekers zijn te bedrukken, de plastic bekers zijn een absolute budgetbeker. Door de beker te bedrukken komt deze tot leven, er is van alles mogelijk en wordt in full colour gedrukt voor het beste resultaat. De bekers zijn te bestellen vanaf 1.000 stuks en worden binnen vijf werkdagen geleverd, het ontwerp is geheel kosteloos. Er kunnen ook kartonnenbekers besteld worden met een standaard motief, deze worden net zoals de budgetbeker, binnen 24 uur geleverd. De kartonnenbekers zijn zowel geschikt voor warm als koude dranken.
Naast het bedrukken van koffiebekers is het ook mogelijk om koffiebenodigdheden te bestellen zoals roerstaafjes, koffiedeksels, creamsticks, suikersticks en draagtray’s voor twee of vier bekers. Dit alles, voor de goedkoopste prijs in Nederland, een snelle levering en zonder verzendkosten. Daarnaast is het ook mogelijk om een de koffiebeker verzamelaar aan te schaffen. Deze is niet alleen handig in gebruik, maar ook nog eens milieubewust. Door het opstapelen van de bekers in de verzamelaar bespaart dit tot 75 procent afvalvolume. Door dat de bekers nu gezamenlijk verpakt zijn is het mogelijk om deze op te laten halen voor recycling.

Goedkopekoffiebekers.nl in een nieuw jasje gestoken

Winkelen

Advertisement