Connect with us

Actueel

Abonnement De Morgen

Leest u graag een krant? De Morgen is een Vlaamse krant, in beheer van De Persgroep, die dagelijks uitkomt met nieuws en achtergrondinformatie. De oplage van dit dagblad is aanzienlijk, namelijk rond de vijfenzeventig duizend stuks die iedere dag worden bezorgd.
De krant is in 1978 ontstaan uit de kranten Volksgazet en Vooruit. Sindsdien is het abonnee aantal min of meer exponentieel blijven stijgen. Van oorsprong is het dus een socialistisch blad. Sinds 2009 is er echter een kleine kentering in de oplage, waarschijnlijk heeft dit sterk te maken met de invloed van internet op de uitgeefsector. Als hoofdredacteur van deze krant fungeert op dit moment Yves Desmet, sinds 2012.
Wanneer u een abonnement op De Morgen neemt, dan kan het zijn dat u gebruik kunt maken van een promotionele actie van dit dagblad. Om nieuwe leden te werven is De Morgen actief met dergelijke promotionele acties. Veelal verschijnen dergelijke acties op Belgische bespaarsites, bijvoorbeeld de bekende site Bespaar.be.
Bij het afsluiten van een abonnement worden er veelal promotionele voordelen weggegeven, zoals een tablet of e-reader of een combinatie hiervan. Zo wordt het online lezen van De Morgen ook gestimuleerd, wat een slimme strategische zet is van De Morgen. Een abonnement De Morgen kan dus een combinatie digitaal – offline zijn.  Uiteraard is het digitaal kunnen lezen van de krant erg handig, aangezien er makkelijk toegang is tot de archieven van de krant en er eenvoudig gezocht kan worden door digitale versies.
Al met al is het lezen van De Morgen een aanrader. De krant brengt goed nieuws en ook achtergrondinformatie kan erg nuttig zijn om een breder beeld te krijgen van wat er nu werkelijk in Belgie, maar ook daar buiten speelt. Tip, neem dus een abonnement De Morgen!
 

Advertisement