Connect with us

Mode

Winter trouwjurk: 6 manieren om de juiste te vinden

Wilt u weten hoe je die perfecte winter trouwjurk voor uw grote dag kiezen? Benieuwd welke opties die er zijn die je misschien niet aan gedacht hebben? Deze 6 eenvoudige tips kunnen u helpen kiezen voor de perfecte winter trouwjurk voor uw bruiloft.
Bent u van plan een winter bruiloft en stumped op wat voor soort jurk te krijgen? Denk dat de ontwerpers die er nog nooit echt gehoord van een winter trouwjurk, veel minder ontwikkeld is? Nou, je hoeft geen zorgen te maken over de dood te vriezen op uw bruiloft, hier zijn zes tips om u te helpen de perfecte winter bruidsjurken voor uw grote dag te vinden:
1. Zoek een strapless of spaghetti vastgebonden jurk en een faux fur jas te dragen over het. Hoewel het niet een echte winter trouwjurk, het is eenvoudig en elegant en je zal niet bevriezen tijdens uw bruiloft of receptie. Dit is een look die veel bruiden zijn begonnen om te gaan met de winter bruiloften.
2. Houd in gedachten hoe je van plan bent om je haar te dragen. Meisjes die lang haar hebt, draag het naar beneden in plaats en bewaar het in een stijl die zal cascade over je schouders. Meisjes die kort haar hebben, is dit geen optie, maar als je wat tijd voor uw bruiloft, dan kunt u altijd laten groeien.
3. Veel jurk makers zal hebben een witte of gebroken witte cape en bijpassende mof die u eenvoudig kunt aanpassen om te dragen over uw kleding wanneer u het nodig om naar buiten te gaan. Dit is een geweldige manier om de jurk van uw dromen te kiezen en zet hem in een winter goedkope trouwjurken zonder veel inspanning.
4. Verander je manier van denken een beetje en kies een andere gekleurde jurk – zoals licht blauw of bordeaux – en draag dan een witte faux fur gestolen eroverheen die rond je schouders. Dit is een mooie manier om wat glamour toe te voegen aan uw winter trouwjurk en nog steeds kun je de andere stijl keuzes die je hunkert.
5. Vergeet niet welk seizoen je gaat trouwen in en houd je opties open zijn. Er zijn tonnen van jurken die u zal toestaan om verschillende materialen te kiezen voor je jurk, en sommige zijn warmer dan anderen – zoals zware satijn, fluweel, wol. U kunt eenvoudig kiezen één van deze warmere materialen voor uw winter trouwjurk en kies nog een mooie jurken voor bruiloft die je liefde.
6. Houd het simpel. Als u problemen hebt met het kiezen van een winter trouwjurk, misschien je probeert een beetje te hard naar een jurk die je warm zal maken en nog steeds uitzien als een zomerjurk halen. Ontspannen en in gedachten dat je van plan bent een winter bruiloft te houden, dus zorg ervoor dat je je houdt aan een winter trouwjurk, dat zal u wat u wilt, met uw persoonlijke stijl, om de perfecte winter trouwjurk maken voor u.
Hoewel het lijkt misschien een onmogelijke taak om een winter trouwjurk die zal werken voor uw bruiloft en eigenlijk houd je een beetje warm, het is niet helemaal onmogelijk. zijn er meer en meer mogelijkheden als het gaat om jurken die zal helpen bij het plannen van uw winter bruiloft en maak uw perfecte dag.

Advertisement