Connect with us

Mode

Grote maten damesmode online

Ik heb een maatje meer en vind het altijd erg lastig om de juiste kleding te vinden. In veel fysieke, reguliere winkels kan ik mijn maat niet vinden. Deze kleding gaat vaak tot maat 40 – 42 en ik heb maat 44. De kleding in winkels speciaal voor grote maten vind ik niet altijd even mooi. Deze kleding is naar mijn idee saai en niet volgens de laatste trends. Omdat mij dit altijd erg irriteert ben ik gaan zoeken op het internet naar een online aanbieder van grote maten kleding.
Mijn zoektocht
Via Google ben ik gaan zoeken naar aanbieders voor grote maten kleding. Er zijn diverse webshops die kleding in grote maten aanbieden, maar voor mij sprong de site van X-two Fashion er echt uit. Het aanbod van deze aanbieder is namelijk anders dan datgene wat ik hiervoor heb gezien. X-two biedt kleding aan dat modieus en kleurrijk is. Iets dat ik belangrijk vind. Want ik kan dan wel een maatje meer hebben, maar ik wil er wel graag leuk en volgens de laatste mode bijlopen.
Online bestellen
Ik was gelijk erg enthousiast over de kleding die X-two aanbiedt, daarom heb ik maar gelijk een bestelling geplaatst. Op de website kwam ik namelijk een jasje tegen die ik niet kon weerstaan. Het betreft een bikerjack van imitatieleer. Het leek mij een erg handig jasje, want in de zomer kun je het dragen als zomerjas en in de winter kun je het als jasje eroverheen gebruiken. Ik besloot dit item te bestellen.
De bestelling
Twee dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik het thuisbezorgd. Ik was erg benieuwd naar hoe de bikerjack zou zitten en dus heb ik het gelijk gepast. Het jasje zat echt als gegoten en ik was er als een kind zo blij mee. Ik was namelijk al geruime tijd opzoek naar een bikerjack, echter kon ik dit soort jackets nooit vinden in mijn maat. Ik ben erg blij dat ik de website van X-two fashion heb ontdekt, want vanaf nu koop ik al mijn kleding daar. Ik kan iedereen die grote maten damesmode online wil kopen X-two aanraden.

Advertisement