Connect with us

Mode

Jassen voor dames met een maatje meer

Het kan erg lastig zijn voor dames met een maatje meer om mooie jassen te vinden. De modellen van de grote maten jassen zijn vaak erg vormloos, waardoor het figuur van de vrouwen er ook vormloos uit komen te zien. Dit terwijl een mooi jasje juist erg goed gecombineerd kan worden met vrijwel iedere outfit.
Zelf heb ik ook een maatje meer, dit is dan ook de grootste reden waarom ik dit onderwerp aan het licht wou brengen. Zelf ben ik al vele winkels afgestormd op zoek naar leuke jasjes die niet alleen goed zit, maar ook modieus is. Blazers en jassen zijn er in overvloed, echter zijn deze vaak net iets te kort waardoor de plekken die ik wil verdoezelen juist meer opvallen. De jasjes komen namelijk tot net boven mijn heupen, terwijl ik juist mijn heupen wil verdoezelen. Ik ben maar weinig jassen en blazers tegen gekomen die juist wel over mijn heupen heen vallen. Vaak  waren dit alleen jasjes in dure winkels, waarbij ik het geld er niet voor over had om te besteden aan slechts één jasje. Na een tip van een zeer goede vriendin van mij ben ik eens online gaan kijken, of er hier misschien wel jassen te krijgen zijn welke een perfecte pasvorm hebben én er mooi uitzien tegen een betaalbare prijs.

Online jassen grote maten kopen

Na een tijdje te hebben gezocht op Google kwam ik uit bij X-Two fashion. X-two Fashion biedt veel jassen grote maten aan, waaronder spijkerjasjes en trenchcoats.  Zij hebben een ruim assortiment van verschillende jasjes van verschillende materialen en in meerdere kleuren. Om heel eerlijk te zijn had ik er in het begin geen vertrouwen in, maar op aanraden van mijn beste vriendin heb ik toch een jas besteld met het idee ‘nooit geschoten is altijd mis’. Binnen enkele dagen was mijn jasje binnen en ik was echt erg benieuwd. Tot mijn verbazing zat het jasje mij als gegoten! En ook nog eens een mooi model, mijn dag kon niet stuk. Het jasje was precies lang genoeg om mijn heupen te verdoezelen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij X-two Fashion.

Advertisement