Hotel in Gorinchem? – Welkom bij Boutique Hotel Karel de Stoute

Op zoek naar een hotel in Gorinchem? Een hotel met uitstraling, sfeer en comfort. Een hotel waar je blijvende herinnering aan over houdt? Zoek niet langer, want je hebt het gevonden. Mogen wij je voorstellen aan Boutique Hotel Karel de Stoute?

Boutique Hotel Karel de Stoute

Gorinchem is een vestingstad. Rondom het stadshart ligt voor een groot deel stadswallen. Tussen de stadswal en de Buiten de Waterpoort, ligt de Duveltjesgracht. Aan deze gracht ligt het mooie hotel Karel de Stoute. Het Hotel kijkt aan de voorkant uit over de rivier, en aan de achterkant liggen de kamers aan de bekende Duveltjesgracht (’s avonds  mooi verlicht. Een mooiere locatie voor een hotel is je niet voor te stellen.

De moderne architectuur van het Hotel breekt speels met de historische locatie waar het staat. Het vult elkaar uitstekend aan. Het hotel is gebouwd op de restanten van de Blauwe Toren, een stukje Gorcumse geschiedenis. De hoteleigenaar heeft de stadswal en de restanten van de toren uniek verwerkt in de vloeren van het hotel en haar hotelkamers. Kosten nog moeite zijn bespaard om dit te bewerkstelligen. Het effect is dan ook adembenemend. Zelden kom je zo’n mooi hotel tegen in een relatief kleine historische stad als Gorinchem.

De kamers ademen luxe en comfort en hebben uitzicht op de rivier of op de gracht. Het is moeilijk een kamer kiezen. Het Hotel Karel de Stoute is dan ook zeer populair en dat begrijpen we wel. De ligging aan de Buiten de Waterpoort te Gorinchem, maakt het hotel een centraal punt tussen Woudrichem, Slot Loevestein en Gorinchem. Alle drie fantastische culturele bezienswaardigheden welke vele toeristen trekt.

Dus zoek je op “Hotel Gorinchem”, dan vindt je al snel de website van Boutique Hotel Karel de Stoute. Hier kun je op je gemak het hotel en de kamers bekijken. Een kamer reserveren kun je online doen of je neemt even contact op. Parkeren kan dichtbij. Het hotel ligt dicht bij het stadscentrum en in het hotel zit de prachtige bar & keuken Stoute Karel.