Payroll

 Alle werkgevers zijn altijd druk, druk, druk. Niet alleen met het werk op zichzelf, maar ook met alle administratieve rompslomp en diverse instanties er om heen. Om wat meer tijd te maken voor het daadwerkelijke vak, Рwant daar ligt tenslotte uw hart,- en om misschien ook nog eens wat vrije tijd voor uzelf of uw gezin over te houden hebben wij de oplossing: Payroll!

Wij als payroll organisatie nemen eigenlijk de taken van het werkgeverschap van u over. En dan juist de taken die u met het minste plezier doet. Het gaat als volgt in zijn werk:
We nemen op papier uw personeel in dienst. Hierdoor worden wij juridisch werkgever en nemen we alle ( vervelende ) administratieve handelingen van u over. U als werkgever blijft natuurlijk verantwoordelijk voor het in dienst nemen van nieuwe personeel en de hoogte van de salarissen. In principe verandert er dus weinig, u kunt alleen de vervelende klussen eindelijk eens uit handen geven! Wij zijn een non profit organisatie en kunnen daarom ook nog eens heel goedkoop zijn. Voor u een win-win situatie dus!Verdiep u dus eens in de taken van onze non profit payroll organisatie en bekijk welke voordelen het u zal opleveren!