Over ArtikelbaseArtikelbase is een website waar je interessante artikelen kunt lezen en zelf artikelen kunt toevoegen.

Artikelen toevoegen met daarin een link naar je eigen website is gratis indien je twee links naar ons terugplaatst. Dat mag in eerste instantie naar artikelbase.nl, met als tekst “Gratis websitepromotie“, maar indien je website geschikt is voor een link naar een van de andere websites uit ons netwerk dan zullen we een voorstel doen om een andere link te plaatsen. Voordeel hiervan is dat een ABC-linkruil ontstaat.

Een artikel toevoegen met daarin een link, maar zonder mogelijkheid tot een retourlink, is ook mogelijk en kost 7,50 euro exBTW. Het artikel zal permanent blijven staan en niet verwijderd worden.

Artikelbase.nl: voorwaarden

Op Artikelbase geplaatste artikelen moeten minimaal 300 woorden bevatten zodat deze goed door zoekmachines gelezen en beoordeeld kunnen worden. Bij voorkeur een of twee tussenkopjes die als H2 kopje ingesteld kunnen worden. Tevens geen zinnen, titels en kopjes in uitsluitend hoofdletters, dat is slecht leesbaar. Niet alleen makkelijk voor de lezers, ook goed voor de zoekmachines.
Plaats niet meer dan 2 uitgaande links in je artikel per 300 woorden.

Alleen teksten in goed Nederlands worden geplaatst.
Teksten in andere talen worden niet opgenomen.

Klanten van DaMedia en deelnemers van projecten van DaMedia, zoals Expositiewijzer.nl, Modetips.nl en Campingtips.nl kunnen gratis artikelen plaatsen op Artikelbase.

Artikelbase.nl is een product van DaMedia te Veendam

Pages

Archives

Posts