Waarom afvallen met Acai bessen

Acai bessen zijn de laatste jaren erg populair geworden. Ze worden steeds vaker ingezet om mee af te vallen. Maar waarom wordt dit donker paarse besje daar zo vaak voor gebruikt? De redenen waarom de acai bes steeds vaker in voedingssupplementen wordt gebruikt en ook nog eens erg gezond zijn heb ik voor je samengevat.

Hieronder lees je de voordelen die acai bessen bieden om mee af te vallen.

Afvallen met Acai bessen

 1. Metabolisme versnellen
  Het metabolisme wordt versneld met acai bessen. Dat betekent dat je iedere dag meer energie verbruikt zonder daar verder iets voor te doen. Een ander prettig voordeel is dat, ondanks dat het metabolisme versnelt, je geen honger zult hebben. De acai bessen zorgen er namelijk voor dat je je langer voldaan voelt en dus minder snel honger krijgt. Omdat ze een hongergevoel tegengaan eet je uiteindelijk minder.
 2. Gezond dieet met vitamines en mineralen
  Acai besjes bevatten een aantal essentiële vitamines en mineralen. Deze zijn gezond en ook belangrijk om je fit te blijven voelen tijden het afvallen. De acai bes kan daardoor prima aan elk dieet worden toegevoegd.
 3. Voldaan gevoel hebben
  Acai bessen bevatten veel vezels. Dit is belangrijk voor een goede spijsvertering. Dit zorgt er ook voor dat je minder trek hebt. Honger tijdens het afvallen is hierdoor niet meer nodig.
 4. Antioxidanten
  Antioxidanten bieden diverse voordelen. Ze gaan huidveroudering tegen en helpen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.
 5. Sporten en eiwitten
  Om af te vallen is het een idee om meer eiwitten te gaan eten en minder koolhydraten. De acai bes bevat eiwitten, wat ook handig is wanneer je sport.

Samenvatting waarom acai bessen gezond zijn

Acai bessen zijn gezond, bevatten vezels en eiwitten, en bovendien helpen ze met afvallen. Daarom maken veel voedingssupplementen tegenwoordig ook gebruik van acai bessen. Provital Pharma is een nieuw product dat de extracten heeft verwerkt in één handige capsule. Zoek je meer informatie over afvallen, gezondheid, of leuke tips? Bezoek dan www.afslanken-afvallen.nl.