Gratis sterreparatie om erger te voorkomen

Heeft u een sterretje in de ruit? Het is verstandig om een sterreparatie uit te laten voeren, u zorgt er daarmee voor dat u niet langer risico loopt op het doorscheuren van de ruit. Een sterretje vormt een puntje in de ruit, waarbij het glas eventueel helemaal door is. Het is vooral van belang om te voorkomen dat er een barst kan ontstaan, door tegen te gaan dat een eerste scheurtje uit kan groeien. Door een sterreparatie uit te voeren zal dit niet gebeuren, de ruit is dan weer van volle sterkte.

Gratis sterreparatie uit laten voeren

Een sterreparatie vindt plaats met behulp van een speciale hars. Dit is een lijmachtig materiaal, met een zeer grote kleefkracht. Het zorgt ervoor dat de verschillende delen van de ruit rondom het sterretje als het ware bij elkaar worden gehouden. Zelfs wanneer u met de auto de snelweg op gaat en de winddruk op de ruit toeneemt zal de hars gewoon op z’n plaats blijven zitten. Dat betekent dat een sterreparatie voorkomt dat er sprake zal zijn van een scheur, waardoor u voorkomt dat u de ruit niet hoeft te vervangen.

Voorkom het doorscheuren van de ruit

Zou u de sterreparatie te laat of zelfs helemaal niet uit te laten voeren? Dan loopt u het risico dat er een barst in de ruit ontstaat. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de ruit met een hars te repareren. In plaats daarvan is er een nieuwe ruit benodigd. Heeft u geen uitgebreide WA autoverzekering? Dan betaalt u daarvoor een hoge prijs. Zorg er daarom voor dat u tijdig een sterreparatie uit laat voeren, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw auto.